Ds. L. Dijkstrastraat 7
9421 PH Bovensmilde

0592 414 333

info@fysiotherapiebovensmilde.nl

Over Willem

Ik ben Willem Trip. Sinds 2000 heb ik de praktijk voor fysiotherapie in Bovensmilde waar tijd, zorg en aandacht voor u centraal staan. Waar in veel praktijken een consult 20 minuten duurt, hanteer ik tegen dezelfde vergoeding een behandeltijd van een half uur.

 

 Ik vind dat een goede behandeling staat of valt met de

kennis en kunde van de fysiotherapeut en niet met de inzet van allerlei fitness
apparaten. Deze dienen als aanvulling op het behandelplan. 

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie (nu Hanzehogeschool) in Groningen. Daarna heb ik twaalf jaar in Duitsland gewerkt waarvan 4 jaar als fysiotherapeut voor Defensie op de legerplaatsen in Seedorf en Hohne en vervolgens acht jaar in particuliere praktijken (Strücklingen, Meppen).

Na mijn studie heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van diverse behandelmethodes.

Behandelmethoden en Specialisaties:

Registraties

Ik sta ingeschreven in het BIG-register (registratienummer 09057682904) en het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Dit houdt in dat ik elk jaar cursussen, bijscholingen en workshops volg. Zo kunt u er verzekerd van zijn dat in de praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan en dat er alles aan gedaan wordt om u de optimale behandeling te geven.

Ook sta ik ingeschreven op het Chronisch ZorgNet. Dit is hét landelijke netwerk van bijna 3000 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen op een kleine 3500 locaties in Nederland. 

Daarnaast ben ik lid van FIOC Drenthe. FIOC staat voor Fysiotherapie Intercollegiaal Overleg Fysiotherapie.

Wij zijn een groep fysiotherapeuten werkzaam in de eerste- en tweedelijns fysiotherapie (Wilhelmina ziekenhuis, verzorgingstehuizen en particuliere praktijken) in Assen en omgeving.

Wij hebben als doel de revalidatie en behandeling van de CVA (beroerte) patiënt zo goed mogelijk te laten verlopen.

Als groep komen we meerdere keren per jaar samen om onze kennis te delen en andere disciplines aan het woord te laten, zoals ergotherapeut, logopedist, neuroloog en neuropsycholoog.

We zetten ons gezamenlijk in om het proces van opname, ontslag en revalidatie zo goed mogelijk voor de patiënt te laten verlopen.

Alle deelnemende fysiotherapeuten werken regelmatig met neurologie patiënten en volgen bijscholingen en cursussen binnen het gebied van neurorevalidatie.

Reviews

Qualiview heeft een mooie complimentenvideo samengesteld. In deze video ziet u een selectie van complimenten die patiënten mij het afgelopen jaar hebben gegeven. Deze complimenten komen voort uit de ingevulde enquêtes die u na afsluiting van uw behandeling, per mail ontvangt.

Ik ben erg trots op al deze mooie complimenten!

 

Hartelijk dank aan de patiënten die de moeite hebben genomen deze enquête in te vullen.